Kennismakingsworkshop voor professionals

Over de kennismakingsworkshop

Voor wie is deze workshop?

De workshop is bedoeld voor iedereen die open staat voor nieuwe inzichten en voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen op professioneel gebied. Er is geen drempel om in te stappen.

Wat leer je tijdens de workshop?

Waar staat PMA voor en wat kun je er zelf mee in de praktijk? Tijdens de kennismakingworkshop staan deze twee vragen centraal.

Door samen met anderen de werking van de PMA-vraagtechniek te verkennen en kennis te nemen van de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, ontdek je hoe het (onderbewuste) brein werkt, op welke wijze dit het gedrag beïnvloedt en hoe je via de PMA vraagmethodiek het gedrag bespreekbaar kan maken en veranderen.

Het werkmodel van de Progressive Mental Alignment-methode komt eveneens uitgebreid aan bod. Met aansprekende voorbeelden laten we zien hoe PMA werkt en verklaren we de techniek vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. De kennismakingsworkshop is bijzonder praktijkgericht. Na afloop van de workshop ontvang je een PMA Deelnamecertificaat, het bewijs dat je bekend bent met de basisprincipes van PMA.

Spreekt de workshop je aan en wil je kennismaken met PMA? Schrijf je dan nu in voor de workshop voor professionals.

Praktische informatie

Na afloop van de workshop ontvang je een PMA Deelnamecertificaat, het bewijs dat je bekend met de basisprincipes van PMA.

Data

  • Vrijdag 13 december 2019 van 09.00 tot 16.30 uur

Kosten

De deelname aan deze workshop bedraagt €395,- (btw vrij) per persoon. Wij werken btw vrij aangezien wij CRKBO geregistreerd zijn. Het bedrag is inclusief het PMA Deelnamecertificaat. De workshop duurt een hele dag. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Locatie

Fulcotheater
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Tel: (030) 688 42 30

Heb je interesse in de kennismakingsworkshop of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

`