Update: Nominatie ‘The Experience Award’ – 21/01/2021

Inge Hummel, directeur van EduMind is in September dit jaar genomineerd voor The Experience Award. Deze week hebben wij via de mail een artikel over Inge Hummel mogen ontvangen! Lees hier het artikel.

 
Schermafbeelding 2021-01-21 om 16.57.01

Update: Nominatie ‘The Experience Award’ – 07/12/2020

Inge Hummel, directeur van EduMind is in September dit jaar genomineerd voor The Experience Award. Deze week hebben wij bericht mogen ontvangen dat Inge de meeste stemmen had, namelijk 424! Dank jullie wel! Daarnaast is Inge een van de opvallende genomineerden van 2020.

PMA bestaat 25 jaar! – November 2020

En dit vieren we graag samen met jou!
Op 25 & 26 November vindt het ‘Brain Awareness Event’ plaats.

 

In elk gebied van ons leven speelt ons brein een grote rol. Zowel privé als zakelijk. In een uniek tweedaags-event delen specialisten hun kennis en ervaring. Dit interactieve online event geeft je veel nieuwe inzichten en praktische kennis over de werking van je brein. Ontdek de invloed van je onderbewuste brein op je gedrag, gezondheid en relaties.

 

Zien wij jou in November?
Meer informatie via www.pmainstitute.nl/event

EduMind (3)

Let op!
De Masterclass PMA is verzet – November 2020

De Masterclass PMA is verzet van 20 November 2020 naar 29 Januari 2021!
Zien we jou dan? Lees hier meer!

Opleiden van Plus-coaches in het samenwerkingsverband VO Noordelijke Drechtsteden – November 2020

We zijn bijna klaar met de opleiding tot Plus-coach in opdracht van het samenwerkingsverband VO Noordelijke Drechtsteden.
We leiden daar 15 Plus-coaches op van verschillende scholen.

 

De school-interne-plus-coach heeft als taak:

  • Het begeleiden van mentoren op het gebied van signaleren en binnen boord houden van leerlingen. Dit zodat leerlingen die al thuiszitten of een thuiszitter dreigen te worden, worden herkend.
  • Het begeleiden van mentoren in het voorbereiden en voeren van activerende gesprekken.
  • Het scherp houden van de grenzen van de mentor ten aanzien van het doorverwijzen van leerlingen naar het Jeugdteam.
  • Het voeren van coach gesprekken met leerlingen op het gebied van leer-belemmerende problematiek, aansluitend op het mentorgesprek.

De Jokerprijs – 06/10/2020

Vandaag heeft directeur Wim van Mourik van de Mariaschool in den Hoorn de Jokerprijs, vanuit de Laurentius Stichting, in ontvangst mogen nemen. De Jokerprijs wordt uitgereikt aan scholen die op een innovatieve manier bezig zijn met de ontwikkeling van de leerlingen en personeel.

 

De Mariaschool heeft zich hierin onderscheiden door met name de leerkrachten te scholen in het gebruik van de PMA-methodiek. Zodat zij op een bijzonder effectieve manier kunnen doorvragen bij die leerlingen die gedrag vertonen wat niet past bij de onderwijssetting van dat moment. Gedrag dat remmend werkt op hun ontwikkeling.

 

Gefeliciteerd Mariaschool, het was een voorrecht om met jullie samen te werken!

92df83e6-0900-463a-acab-a542782ab15e

Wij zijn verhuisd! – 25/09/2020

EduMind is deze week verhuisd naar een nieuw pand! En dat gewoon aan de overkant van ons voormalige kantoor.

 

Nog steeds op loopafstand van het Centraal Station.
Bij ons nieuwe kantoor hebben wij een trainingsruimte, een coachruimte en zelfs een tuin!

 

Wij zijn er reuze blij mee!

We zijn vanaf nu te vinden aan de Walenburgerweg 33 te Rotterdam.

2838c78d-5c80-4d68-bdf1-39491885c8e8

Radio interview rtv Zaanstreek – 18/09/2020

Vandaag mocht Inge te gast zijn op de radio bij rtv Zaanstreek. Dit was na aanleiding van de nominatie voor ‘the Experience Award’. Ze heeft hier gesproken over wat zij dagelijks met veel passie en liefde doet. Luister hier een kort fragment van het interview:

 

EduMind 10 Jaar! – 14/09/2020

Vandaag vieren wij feest: EduMind bestaat 10 jaar!

 

Met heel veel plezier en enthousiasme zijn wij de afgelopen 10 jaar bezig geweest om de PMA-vraagmethodiek in het onderwijs bekend te maken en toe te passen. Met als doel om zowel leerlingen als iedereen die in het onderwijs werkt meer plezier en meer energie in het leven en werk/opleiding te geven.

 

En dat is ook wat we de komende 10 jaar gaan doen. Op een andere manier dan 10 jaar geleden maar net zo enthousiast en bevlogen als we toen waren. De wereld is veel digitaler dan 10 jaar geleden en ook ons aanbod heeft zich hieraan aangepast.
We hebben online-trainingen voor leerkrachten in het basisonderwijs, voor mentoren in het Voortgezet Onderwijs, voor SLB’ers in het MBO, voor ouders en voor professionals.

10 Jaar!

Nominatie The Experience Award – 11/09/2020

Inge Hummel, directeur van EduMind, is genomineerd voor de Experience Award. Dit is een award die in het leven is geroepen om een gezicht te geven aan de 50+ groep die in Nederland op een innovatieve en inspirerende manier aan het werk is.

 

Dagelijks is Inge bezig om te werken aan de vitaliteit en gezondheid van jongeren via de PMA-methodiek. Daarmee worden niet alleen de jongeren gelukkiger, maar ook de ouders en docenten.

 

Uiteraard zijn wij erg blij met deze nominatie, omdat het bijdraagt aan waar wij als team voor staan: Meer mensen kennis laten maken met de PMA Methode. En hierdoor meer gezonde en gelukkige mensen.

EduMind 13.10.21