Masterclass PMA

Over de Masterclass

Voor wie is deze masterclass?

De masterclass is bedoeld voor iedereen die open staat voor nieuwe inzichten en voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen op professioneel gebied. Er is geen drempel om in te stappen.

Wat leer je tijdens de masterclass?

Waar staat PMA voor en wat kun je er zelf mee in de praktijk? Tijdens de masterclass staan deze twee vragen centraal.

Door samen met anderen de werking van de PMA-vraagtechniek te verkennen en kennis te nemen van de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, ontdek je hoe het (onderbewuste) brein werkt, op welke wijze dit het gedrag beïnvloedt en hoe je via de PMA vraagmethodiek het gedrag bespreekbaar kan maken en veranderen.

Het werkmodel van de Progressive Mental Alignment-methode komt eveneens uitgebreid aan bod. Met aansprekende voorbeelden laten we zien hoe PMA werkt en verklaren we de techniek vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. De masterclass is bijzonder praktijkgericht. Na afloop van de masterclass ontvang je een PMA Deelnamecertificaat, het bewijs dat je bekend bent met de basisprincipes van PMA.

Spreekt de masterclass je aan en wil je kennismaken met PMA? Schrijf je dan nu in voor de masterclass PMA.

Praktische informatie

Na afloop van de masterclass ontvang je een PMA Deelname certificaat, het bewijs dat je bekend met de basisprincipes van PMA.

Data

  • Vrijdag 29 Januari 2021

Kosten

De deelname aan deze masterclass bedraagt €397,- (btw vrij) per persoon. Wij werken btw vrij aangezien wij CRKBO geregistreerd zijn. Het bedrag is inclusief het PMA Deelname certificaat. De masterclass duurt een hele dag. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Locatie

Midden Nederland

Heb je interesse in de masterclass of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

    `