Coaching voor onderwijspersoneel

Over de coaching

Tijdens de coaching wordt de PMA vraagtechniek toegepast. Met deze vraagtechniek kom je er achter hoe bepaalde gebeurtenissen in je brein zijn opgeslagen en hoe deze ook nu nog je leven kunnen beïnvloeden. De bewustwording en het herbeleven van deze gebeurtenissen zorgen voor een blijvende gedragsverandering.

De meeste andere therapieën en methodes zijn voornamelijk gefocust op het bestrijden van symptomen, terwijl PMA je helpt om problemen bij de bron aan te pakken. Door naar de bron toe te gaan, kun je de oorzaak van veel onverklaarbare klachten en problemen voorgoed oplossen.

Voor wie is de coaching?

De coaching is voor iedereen die klachten ervaart, zoals ziek zijn, last hebben van werkdruk, stress ervaren, beperkt worden in hun vooruitgang door niet effectief gedrag, belemmerde overtuigingen of mensen die lijden aan een grote mate van energieverlies.

De meeste mensen die met een door de bedrijfsarts geconstateerde burn-out bij ons komen voor coaching, zijn binnen twee maanden weer (grotendeels) aan het werk.

De resultaten

Gedragsverandering op het werk en in het dagelijks leven, dat is het doel van deze coaching. De PMA coaching zorgt er voor dat de kwaliteit van je lessen verbetert en dat je meer rust en minder stress ervaart.

In 5 of 6 gesprekken is er al
zichtbare gedragsverandering. 


 

 

Ervaringen

Ben je benieuwd wat PMA voor jou kan betekenen? Of wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. 

Ben je benieuwd wat PMA voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

    `