Training voor professionals

Over de training

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor mensen die privé of professioneel op een andere manier in gesprek willen gaan. Er gelden geen toelatingseisen, iedereen die wil weten hoe je PMA-gesprekken voert is welkom. In vijf plenaire bijeenkomsten en twee individuele coachsessies ervaar je PMA in ‘lichte vorm’ en leer je de techniek zelf toe te passen.

Alle trainingen worden gegeven door een ervaren PMA-coach, en vooraf vindt altijd een persoonlijk intakegesprek plaats.

Wat leer je tijdens de training?

Hoe werkt Progressive Mental Alignment in de praktijk en op welke manier kan ik de methode succesvol gebruiken in mijn gesprekken? Met de training PMA gesprekken voor professionals ga je vijf dagdelen lang op zoek naar het antwoord op die vraag en ervaar je het positieve effect van PMA in de praktijk.

Na de training weet je hoe je op een andere, betere manier met mensen in contact kunt treden. Door de juiste vragen te stellen en de goede woorden te kiezen, krijgen gesprekken meer diepgang en betekenis. Uit eigen ervaring weet je hoe reacties tot stand komen en hoe je daar succesvol op kunt inspelen. Je herkent bepaalde gedragingen, bij jezelf of bij een ander, en weet daarop te reageren.

Net als eerdere deelnemers aan PMA Ervaring zul je merken dat je rustiger en begripvoller in het leven staat met PMA. Zowel als persoon en professional zit je beter in je vel.

Praktische informatie

Inhoud

  • Twee en halve dag vol lezingen en bijeenkomsten, met tussendoor praktijksessies waarin je het voeren van zinvolle gesprekken uitgebreid kunt oefenen
  • Twee individuele coachingsgesprekken, twee afspraken van twee uur om zelf te ervaren hoe PMA werkt.
  • Een PMA PEP-plan om mee naar huis te nemen, een Personal Education Program met 7 cd’s (MP3 bestanden) vol informatie en oefeningen.
  • Individuele intake met een ervaren PMA coach

Data

  • Vrijdag 20 september 2019 van 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 27 september 2019 van 13.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 11 oktober 2019 van 9.00 – 17.00 uur

Kosten

De prijs voor vijf dagdelen lang intensief werken met je brein, inclusief vier uur coaching, PMA Pep plan, individuele intake en zelf ervaren dat je betere invulling kunt geven aan je persoonlijke en professionele leven, bedraagt €1.395,- (btw vrij) per persoon. Wij werken btw vrij aangezien wij CRKBO geregistreerd zijn.

Locatie

Fulcotheater
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Tel: (030) 688 42 30

Spreekt de training je aan ben je benieuwd naar PMA? Schrijf je dan nu in voor de trainingsdagen. Download hier alle informatie over de training in handig PDF formaat.

De resultaten

Deelnemers aan deze training zijn na afloop van de training beter in staat om leerlingen met leerbelemmerende problematiek te helpen. Voortijdig schooluitval wordt hierdoor voorkomen.

De effecten van de PMA training zijn aangetoond door een onafhankelijk onderzoeksbureau. 94% van de deelnemers constateert een half jaar na afoop van de training een positief effect op hun welbevinden binnen hun functie: meer rust, minder stress, en het anders omgaan met leerlingen.

Meer weten over de resultaten? Bekijk hier enkele evaluaties van de trainingen.

De effecten zijn aangetoond door een onafhankelijk onderzoeksbureau in opdracht van het ministerie. 


 

 

Ervaringen

  • Wil je de kwaliteit van je lessen op een hoger niveau brengen?

  • Wil je meer rust in je lessen?

  • Of ben je regelmatig geïrriteerd of geraakt door gedrag van leerlingen?

 

Je bent niet de enige die zichzelf soms deze vragen stelt. Onze training zou iets voor je kunnen zijn. Meer weten?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. 

Heb je interesse in de training of wil je een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

`

0

Docenten in training gehad

0

Plenaire bijeenkomsten gehad

0

Uren training

0

Koppen koffie