Kennismakingsworkshop voor onderwijspersoneel in company

Over de workshop

Voor wie is deze workshop?

De workshop is bedoeld iedereen die werkzaam is in het onderwijs en open staat voor nieuwe inzichten en zichzelf wilt ontwikkelen op professioneel gebied. Er is geen drempel om in te stappen.

Wat leer je tijdens de workshop?

Waar staat PMA voor en wat kun je er zelf mee in de praktijk? Tijdens de kennismakingworkshop staan die twee vragen centraal. Aan de hand van verschillende opdrachten kom je tot inzicht en vind je een antwoord op je eigen vragen.

Door samen met anderen de werking van de PMA-vraagtechniek te verkennen en kennis te nemen van de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, leer je hoe je klachten bij de bron aan kunt pakken en versterk je je professionele kwaliteit.

Zoek je een inspirerende studiedag voor jouw team die tegelijk bijdraagt aan teambuilding, dan is deze kennismakingsworkshop uitermate geschikt.

Praktische informatie

Inhoud

De kennismakingsworkshop is bijzonder praktijkgericht. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je een hele dag aan de slag met je eigen klachten, vragen en doelstellingen. Hierdoor ervaar je zelf het directe effect van de PMA-vraagtechniek.

Het werkmodel van de Progressive Mental Alignment-methode komt eveneens uitgebreid aan bod. Met aansprekende voorbeelden laten we zien hoe PMA werkt en verklaren we de techniek vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. Na afloop van de workshop ontvang je een PMA Deelnamecertificaat, het bewijs dat je bekend bent met de basisprincipes van PMA.

Data

  • In overleg

Kosten

  • Op aanvraag

Locatie

  • In company

Waarom doen leerlingen wat ze doen? Waarom stagneren ze soms in hun schoolse ontwikkeling? En welke rol speelt het onderbewuste hierbij? Op deze vragen krijgen deelnemers antwoord tijdens onze workshop.

Meer weten?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. 

Heb je interesse in de workshop of wil je meer informatie opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

    `